09-07-2020

Directeur Ernest Rodigas gaat onze school en het onderwijs verlaten per 1-8-2020, hij gaat genieten van een welverdiend pensioen! Ernest kijkt terug een prachtig afscheid in de laatste weken van zijn werkende leven, ondanks de beperkingen van het corona-tijdperk!

“Beste Ernest, we hebben jou leren kennen als een zeer betrokken directeur die vanaf het begin van zijn loopbaan een passie ontwikkelde voor kinderen die net iets meer zorg en aandacht vragen. Graag gezien bij teamleden, ouders en kinderen. We willen je daarvoor heel erg hartelijk bedanken. Je laat nu een school achter die er erg goed voor staat. Bij het laatste inspectiebezoek in 2019 kreeg de Wissel het predicaat GOED, iets waar je terecht trots op bent. Het gaat jou, Joanneke en je (klein)kinderen goed. Bedankt voor 30 mooie onderwijs jaren!”

En wat een mooie afsluiting:
Burgemeester Van Rooij gaat met het Meierijstad-bankje op pad, op zoek naar diverse verhalen van diverse mensen, op diverse locaties in Meierijstad. Het derde gesprek was bij ons op school, waar hij in gesprek ging met leerlingen en met onze directeur, klik hier!

 

Ernes Rodigas in hoogwerker

 

 

Iedereen een hele fijne zomervakantie gewenst!